Stoute Verhaaltjes

Verkeerd Verbonden


Het was nu een week geleden dat hij per ongeluk haar nummer ingetoetst had. Op haar hoede, vanwege het onbekende nummer had zij opgenomen met alleen een “hallo”. Ze hoorde een diepe mannenstem zeggen “zonder dat ik je naam hoor, weet ik al dat jij mijn therapeut niet bent”.
“Nee”, zei ze en wat ze normaal niet doet is aan een vreemde vertellen wie ze is, en zelfs meer dan dat. “Ik ben Liz, ik kan ook goed luisteren hoor”. “De man schoot in de lach, het is geen psychiater die ik nodig heb, maar een fysiotherapeut.” Ze lachte met hem mee en zei zonder schaamte “jammer je hebt een stem waar ik graag naar geluisterd had."
De stem van de man, Henry heette hij wist ze ondertussen, had haar helemaal in zijn greep. Zijn manier van praten, het klonk zo vertrouwd. Maar Henry moest ophangen, hij moest toch echt de fysiotherapeut bellen. Maar eerst had hij beloofd om nog eens te bellen als hij meer tijd had.
De hele week is Liz ermee bezig geweest. Zou hij echt nog een keertje bellen en hoe zou het dan aflopen? Ze voelde de spanning in haar lichaam. Het was al weer een tijd geleden dat een man zulke gevoelens bij haar losgemaakt had en dat alleen maar met zijn stem. Ze fantaseerde zich er een geweldig mooie man bij.
Dinsdagmiddag, ze was net thuis van haar werk, had een douche genomen en een lekker huispak aangetrokken. Ze had zichzelf een glas wijn ingeschonken en was begonnen met het klaarmaken van de maaltijd. De groente was gesneden en ze zou juist het vuur onder de wok aansteken toen de telefoon ging.

“Hoi, ken je me nog? Nou ja, mijn stem dan.” Er ging een siddering door haar lijf en of ze wist wie hij was. Ze moest niet al te gretig klinken “uh, ja. De verkeerd verbonden stem”. Hij klonk teleurgesteld toen hij zei: “je weet mijn naam niet meer”. “Jawel, Henry”, zei ze haar best doende redelijke normaal te klinken. Het had geen zin “jij hebt ook wel een lekkere zwoele stem, lieve Liz”.
Ze had geen honger meer, ja honger naar hem. Langzaam kleedde hij haar uit en zij op haar beurt liet hem een voor een zijn kleding uittrekken. Hij betaste haar lichaam door haar handen en terwijl ze zichzelf streelde verbeelde Liz zich, dat ze Henry’s lichaam streelde. Ze praten elkaar naar steeds meer erotische strelingen en fantasie├źn tot ze beiden hun hoogtepunt bereikten.
Het zal geen verrassing zijn dat het niet bij dit ene gesprek gebleven is. Draaide het in het begin alleen om het erotisch spel, ze konden niet voorkomen dat er ook een vriendschappelijk band tussen hen ontstond. Ze twijfelden over een ontmoeting, want zou het verbreken van het mysterie hun band niet ook verbreken?


© Nemesis 18-11-2016Ontmoeting

Ze stapte de al overvolle trein in, rechtsom de coupe in. Er was nog net 1 plekje vrij voor haar. Ze kwam tegenover een meisje met lang, donker bijna zwarte haren te zitten. Haar ogen waren blauw, wat het meisje een bijzondere schoonheid gaf. Hun blikken kruisten elkaar.
Angie was verward, waarom kreeg ze het warm van de blik van het meisje? Ze raakte door haar ge├»ntrigeerd. Ze pakte haar boek om zichzelf af te leiden, maar het lukte niet erg. Telkens weer keek ze over de rand van haar boek, dat geen goed schuilplaats was, want meermalen keek ze recht in de ogen van het meisje. Het meisje dat haar onbeschaamd zat aan te staren.
Ze ving flarden van gesprekken op. Een pubermeisje, waarschijnlijk ruzie met haar vriendje. Een oudere man, strak in het pak met aktetas en regenjas aan het haakje die een zakelijke afspraak probeerde te plannen. Een jongen die zijn moeder belde, hij zou niet thuis komen eten, ze gingen gelijk door naar de film. Ze hadden wat te vieren, er was weer een toets gehaald dus er waren studiepunten gescoord.
Maar telkens weer dwaalden de blik en de gedachten van Angie af, naar het meisje tegenover haar.
Er stapten mensen in, er stapten mensen uit. De uitstappers begonnen de meerderheid te vormen, zo ontstond er steeds meer ruimte in de coupe. Toen ze nog maar met zijn tweetjes zaten sprak het Angie het meisje ineens aan. “We kunnen eindelijk weer adem halen.” “Ja”, beaamde het meisje “mag ik naast je zitten, ik rijd ook liever vooruit”. Ze wachtte het antwoord niet af en ging naast Angie zitten, dichter dan nodig was.
Nu kon ze niet meer stiekem naar het meisje kijken, het kon Angie ook niet meer schelen wat het meisje denken zou. Ze keken elkaar aan en voor ze het wist zei Angie “ik krijg nog steeds geen lucht, wat ben jij adembenemend mooi”. Het meisje legde Angie het zwijgen op door haar wijsvinger op Angie’s lippen te leggen. “Ssttt”, zei ze daarbij.
Ze begon Angie te strelen, krulde haar vingers door haar haren. Voor ze het wist, werd Angie door het meisje gekust. Ze kuste haar terug, langzaam weken hun lippen uiteen en vonden hun tongen elkaar in de meest erotische tongzoen ooit. Nog nooit had ze bij een jongen zo’n gevoel gehad. En nu deed de kus van een meisje haar hele lichaam sidderen.
© Nemesis november 2012

Geen opmerkingen: